Produkter

 
 

 Hovedproduktet

Vårt hovedprodukt er kjøkkendører og skuffefronter se våre fronter her. Disse er laget av MDF som er foliert med meget slitesterkt og fargeekte PVC-folie. 
MDF er presset trefiberplate som benyttes mye i møbelproduksjon. Det er spesielt hardt og kan bearbeides med fresverktøy som gir den ønskede designen på overflaten. På grunn av hardheten og tettheten på MDF-plater trekker de ikke til seg fuktighet eller sveller ved vanlig bruk på kjøkken og bad. 

PVC-folie er det som benyttes mest på overflater på kjøkkenfronter. De har forskjelleige farger og mønster og gir en rik mulighet til å velge det utseende som er mest ønsket. PVC er 100 % fuktighetsbestandig og meget ripefast. 

Produktene produseres i Danmark av en anerkjent og tradisjonsrik produksjonsbedrift. Ingen er så dyktige til å produsere møbler i Norden som nettopp danskene. Vi leverer produkter med topp dansk håndverkskvalitet.

Underleverandører

Tilleggsproduktene, som er med på å skape et komplett kjøkken, leveres fra anerkjente leverandører i Norge. Den norske produsenten Fibo Trespo leverer benkeplater og veggplater. Nibu er Norges største frittstående leverandør av beslag og tilbehør – herunder Graz hengsler og skuffeskinner og Blanco kummer, samt et stort utvalg i skuffeilegg, avfalssystemer og annet.